Invitation til RoboCup 2014

Wednesday 02 Apr 14
|

Contact

Ole Ravn
Senior Advisor, Professor Emeritus
DTU Electro
+45 45 25 35 60

Vi byder dig velkommen til RoboCup 2014 den 10. april på DTU i Lyngby kl. 11:00.  I år vil konkurrencen blive afholdt i DTU's bibliotek, Bygning 101D, Anker Engelundsvej 1.

DTU RoboCup er konkurrencen, hvor opfindsomme unge og andet godtfolk (ikke blot ingeniørstuderende) udfordrer deres evner ved at bygge selvstændigt kørende robotter. Robotterne har til opgave at navigere sig igennem en udfordrende bane fyldt med forhindringer, så som porte, sving og kurver, en guillotine, en skråning, og meget andet. Målet er, at disse selvkørende robotbiler navigerer, helt på egen hånd, gennem så mange af disse forhindringer som muligt for derved at vinde points undervejs, og ultimativt at nå målstregen. Vinderne går hjem - ikke blot med en pris som vindere af konkurrencen - men også med en fin økonomisk gevinst for deres (og robottens) indsats. Præmier kan dog også vindes for andre færdigheder end blot at navigere udfordringerne.

Konkurrencedeltagere skal inden torsdag d. 3 april tilmelde sig her.

Hvis du vil vide mere om RoboCup, og de forskellige tilknyttede arrangementer, kan du besøge hjemmesiden: www.robocup.dtu.dk

På gensyn!

News and filters

Get updated on news that match your filter.